Home|PO-puntenfestival bij de Praktizijn
PO-puntenfestival bij de Praktizijn2022-10-19T10:25:44+02:00

Puntenfestival bij de Praktizijn

In samenwerking met OSR organiseren wij op 12 december een PO-puntenfestival waarmee u op tijd de punten voor de opleidingsverplichting bij elkaar kunt sprokkelen. Tijdens dit festival volgt u op een flexibele manier actualiteitencursussen binnen vijf verschillende rechtsgebieden. De cursussen zijn bedoeld voor advocaten die te maken hebben met het sociaal zekerheidsrecht, huurrecht, arbeidsrecht, vreemdelingenrecht of bestuursrecht en advocaten die op de hoogte moeten zijn van de Wwft-richtlijnen.

De actualiteitencursussen bestaan uit een bijeenkomst van 3 uur (ochtend) of 2 uur (middag) en worden gehouden op de rechtbank van Amsterdam. U kunt dus kiezen om een dagdeel of een hele dag cursus te volgen. Afsluitend vindt de cursus Wwft plaats op dezelfde locatie.

Met de actualiteitencursussen voldoet u aan de opleidingsverplichting en krijgt u een uitleg over de meest recente jurisprudentie. U vindt het volledige cursusprogramma op deze pagina.

Praktizijnsleden krijgen 10% korting. Deelnemers aan het project ter ondersteuning van de sociale advocatuur betalen 50% van de cursuskosten.

Meldt u snel aan want het aantal plaatsen is beperkt.

Rechtsorde ondersteunt sociale advocatuur

In samenwerking met de Praktizijns-Sociëteit ondersteunt Rechtsorde de sociale advocatuur. Gezamenlijk maken we het mogelijk voor sociaal advocaten om tegen gunstige en daarmee haalbare voorwaarden toegang te krijgen tot Rechtsorde met daarin onder andere de collectie van de Praktizijnsbibliotheek en een hoop andere voordelen. Door de samenwerking met de Lees meer

20 februari | 2023|

Titel

Ga naar de bovenkant