PO-puntenfestival bij de Praktizijn2022-10-19T10:25:44+02:00

Puntenfestival bij de Praktizijn

In samenwerking met OSR organiseren wij op 12 december een PO-puntenfestival waarmee u op tijd de punten voor de opleidingsverplichting bij elkaar kunt sprokkelen. Tijdens dit festival volgt u op een flexibele manier actualiteitencursussen binnen vijf verschillende rechtsgebieden. De cursussen zijn bedoeld voor advocaten die te maken hebben met het sociaal zekerheidsrecht, huurrecht, arbeidsrecht, vreemdelingenrecht of bestuursrecht en advocaten die op de hoogte moeten zijn van de Wwft-richtlijnen.

De actualiteitencursussen bestaan uit een bijeenkomst van 3 uur (ochtend) of 2 uur (middag) en worden gehouden op de rechtbank van Amsterdam. U kunt dus kiezen om een dagdeel of een hele dag cursus te volgen. Afsluitend vindt de cursus Wwft plaats op dezelfde locatie.

Met de actualiteitencursussen voldoet u aan de opleidingsverplichting en krijgt u een uitleg over de meest recente jurisprudentie. U vindt het volledige cursusprogramma op deze pagina.

Praktizijnsleden krijgen 10% korting. Deelnemers aan het project ter ondersteuning van de sociale advocatuur betalen 50% van de cursuskosten.

Meldt u snel aan want het aantal plaatsen is beperkt.

Aanwinstenlijsten week 24 en 25 online

Vandaag hebben we de nieuwe aanwinstenlijsten op deze pagina geplaatst, het gaat om boeken en tijdschriftartikelen. Lees meer

23 juni | 2023|

Titel

Ga naar de bovenkant