Home|Marktplaats juridische boeken
Marktplaats juridische boeken2023-05-22T11:39:19+02:00

Marktplaats juridische boeken

In het hoofdmenu van de website van de Praktizijn staat de markplaats voor juridische boeken. Leden van de Praktizijn kunnen hier oudere edities van juridische boeken aanbieden en aanvragen. De marktplaats brengt aanvrager en aanbieder bij elkaar.

De Praktizijn zelf heeft geen bemoeienis met het aanbod maar monitort natuurlijk wel of de marktplaats in een behoefte voorziet. Waar mogelijk zal de Praktizijn zelf ook overtollige boeken vanuit het eigen archief, schenkingen en het Praktizijnsdepot op de marktplaats aanbieden.

De marktplaats werkt min of meer hetzelfde als www.marktplaats.nl.Om de marktplaats te gebruiken, moet u eerst inloggen en dan verschijnt de marktplaats als optie binnen het menu.

De Praktizijns-Sociëteit wijst overigens uitdrukkelijk op de risico’s van het gebruik van oudere literatuur. Nieuwe wetgeving of jurisprudentie kan inmiddels van toepassing zijn.

Aanwinstenlijsten week 20 en 21 online

Vandaag hebben we de nieuwe aanwinstenlijsten op deze pagina geplaatst, het gaat om boeken, tijdschriftartikelen en artikelen in bundels. Lees meer

26 mei | 2023|
Advertentie

 

Titel

Ga naar de bovenkant