Kwaliteitstoetsen met korting2023-11-14T16:32:00+02:00

Kwaliteitstoetsen met korting

Een aantal grote advocatenkantoren biedt financiële ondersteuning als onderdeel van een groter project om vanuit deze kantoren de sociale advocatuur te ondersteunen. Deelnemers aan het project voor de sociale advocatuur krijgen via de Praktizijn korting op Gestructureerd Intercollegiaal Overleg (GIO) en intervisie. 

Gestructureerd Intercollegiaal Overleg (GIO) met korting

Veel sociale advocaten nemen deel aan een informeel Gestructureerd Intercollegiaal Overleg (GIO) en lopen tegen organisatorische en administratieve problemen aan. De werkwijze van de Praktizijn voorziet erin dat alle organisatorische en praktische zaken uit handen worden genomen. Daarbij wordt ook nog eens een doorlopend abonnement op de JurisprudentieTracker aangeboden. Leden van de Praktizijn die deel uitmaken van de sociale advocatuur betalen jaarlijks slechts € 100,– excl. BTW in plaats van € 275,–. Het verschil wordt vanuit het projectfonds betaald. Alle leden van de Praktizijns-Sociëteit kunnen gebruik maken van de dienst maar alleen sociale advocaten kunnen profiteren van het aanbod van € 100,– per jaar.

Wij stellen  nieuwe groepen samen naar rechtsgebied waarbij het ook mogelijk is te kiezen voor de algemene praktijk: veel sociale kantoren behandelen immers zaken in bijvoorbeeld familierecht, huurrecht en arbeidsrecht. U leest alles over deze dienst op deze pagina.

Intervisie met korting 

De Praktizijnsacademie biedt  intervisie aan. Hiertoe heeft de Praktizijn door de NOvA gecertificeerde begeleiders bereid gevonden om mee te doen in dit programma. Net zoals bij onze GIO-diensten gaan we uit van deelname in een vaste groep met bijeenkomsten van telkens twee uur. Hiermee bevorderen we de vertrouwelijke omgang met dilemma’s binnen een groep. Deelnemers aan het project voor de sociale advocatuur betalen maar € 150,– excl. BTW. U leest hier meer over intervisie en de gespreksleiders op deze pagina.

Meer weten over het GIO? Check de Veelgestelde Vragen, of bel ons op 070-3638808 (Recht.nl) of 088-3611430 (Praktizijn).

KAS – Kortingsactie OSR voor de Sociale advocatuur

OSR juridische opleidingen lanceert een zogenoemde KAS-regeling: de KAS-regeling is een tegemoetkoming in de opleidingskosten voor advocaten werkzaam in de sociale advocatuur. KAS staat voor KortingsActie Sociale advocatuur. Sociaal advocaten ondervinden veel financiële druk. Met deze regeling hoopt OSR een steentje bij te dragen door de kosten voor het Lees meer

26 juni | 2023|
Advertentie

 

Titel

Ga naar de bovenkant