Home|Kwaliteitstoetsen met korting
Kwaliteitstoetsen met korting2022-03-24T13:51:21+02:00

Kwaliteitstoetsen met korting

Gestructureerd Intercollegiaal Overleg

Veel sociale advocaten nemen deel aan een informeel GIO en lopen tegen organisatorische en administratieve problemen aan. De werkwijze van de Praktizijn voorziet erin dat alle organisatorische en praktische zaken uit handen worden genomen. Daarbij wordt ook nog eens een doorlopend abonnement op de JurisprudentieTracker aangeboden. 

Steun aan de sociale advocatuur met korting

Een aantal grote advocatenkantoren biedt financiële ondersteuning als onderdeel van een groter project om vanuit deze kantoren de sociale advocatuur te ondersteunen. Leden van de Praktizijn die deel uitmaken van de sociale advocatuur betalen jaarlijks slechts € 100,– excl. BTW in plaats van € 249,–. Het verschil wordt vanuit het projectfonds betaald. Alle leden van de Praktizijns-Sociëteit kunnen gebruik maken van de dienst maar alleen sociale advocaten kunnen profiteren van het aanbod van € 100,– per jaar.

Wij stellen  nieuwe groepen samen naar rechtsgebied waarbij het ook mogelijk is te kiezen voor de algemene praktijk: veel sociale kantoren behandelen immers zaken in bijvoorbeeld familierecht, huurrecht en arbeidsrecht. U leest alles over deze dienst op deze pagina.

Meer weten? Check de Veelgestelde Vragen, of bel ons op 070-3638808 (Recht.nl). of 088-3611430 (Praktizijn).

Ook eboeken Celsus in Xposi Praktizijn

Het eboeken-portaal van de Praktizijn is nu aangevuld met ruim 100 titels van uitgeverij Celsus. Ook nu gaat het om boeken die in 2017 of eerder zijn verschenen. De titels zijn vindbaar in onze onlinecatalogus op de website. We zijn blij dat Celsus wil meewerken Lees meer

13 mei | 2022|

Titel

Ga naar de bovenkant