Home|Eenmalige korting op de contributie van Praktizijn voor sociaal advocaten
Eenmalige korting op de contributie van Praktizijn voor sociaal advocaten2023-03-30T14:05:18+02:00

Eenmalig lagere contributie Praktizijn voor sociaal advocaten

Het lidmaatschap van de Praktizijns-Sociëteit wordt eenmalig voor het jaar 2023 goedkoper, namelijk € 149,– excl. BTW. De Raad voor Rechtsbijstand hoopt dat hierdoor meer sociaal advocaten gebruik zullen maken van de voordelen die het lidmaatschap biedt door gebruik te maken van de diensten vanuit het project ter ondersteuning van de sociale advocatuur. De regeling geldt zowel voor huidige leden als voor andere sociaal advocaten.

De reguliere contributie bedraagt in 2023 € 226,83 excl. BTW. Sociaal advocaten die zich voor de actie bij de Praktizijn-Sociëteit aanmelden, krijgen met dit project een korting en betalen voor het lidmaatschap in 2023 € 149,– excl. BTW. Na 2023 stopt het lidmaatschap vanzelf. Er zijn wel eisen voor deelname. Advocaten die gebruik willen maken van deze actie:

  • Staan ingeschreven bij de RvR;
  • Hebben minimaal 60 afgegeven toevoegingen over 2020 en 2021 samen;
  • Besteden tenminste 60% van de zaken of werktijd in de praktijk aan cliënten die aangewezen zijn op een toevoeging (of zijn lid van de VSAN, dat volstaat voor deze eis ook);
  • Zijn bereid om bij te dragen aan monitoring en evaluatie en hierover kennis te delen tot één jaar na het stoppen van het lidmaatschap.

Huidige leden van de Praktizijn-Sociëteit die voldoen aan bovenstaande eisen, kunnen eveneens deelnemen aan deze actie. Alleen loopt voor hen na afloop van de kortingsactie 31 december 2023 het lidmaatschap door voor de reguliere contributie en zal deze niet automatisch stoppen. Er kunnen in totaal 385 advocaten deelnemen aan het project. Deelname is op volgorde van ontvangst van de aanmelding. Als de bijdrage is uitgeput, is er geen deelnamemogelijkheid meer.

U kunt zich vanaf heden tot en met 30 april of tot het totaal aantal deelnemers is bereikt aanmelden via dit formulier.

Kortingactie contributie Praktizijn nog één keer verlengd

De kortingactie waarbij sociaal advocaten eenmalig korting kunnen krijgen op de contributie van de Praktizijns-Sociëteit is nog een laatste keer verlengd tot en met 30 april 2023. Sociaal advocaten die voldoen aan de door de Raad voor Rechtsbijstand gestelde criteria, betalen dan € Lees meer

30 maart | 2023|

Titel

Ga naar de bovenkant