Gratis lenen en opvragen van documenten2023-04-17T16:12:56+02:00

Gratis lenen en opvragen van documenten

De meeste vragen die wij beantwoorden hebben betrekking op een artikel of een boek op basis van citatie. Wij hebben hiervoor beschikking over een databank of wij maken scans van niet-digitale boeken of tijdschriften. Voor de deelnemers aan het project voor de sociale advocatuur is deze service gratis.

Casusvragen
Voor  inhoudelijke vragen gaan wij zelf op zoek naar relevante literatuur. Met deze service willen we advocaten actief ondersteunen in het zoeken naar inhoudelijke informatie voor een zaak/casus. Voor de deelnemers aan het project voor de sociale advocatuur is deze service ook gratis

Online-attenderingsdienst
De Praktizijn heeft een online-attenderingsdienst met complete inhoudsopgaven van ruim 150 juridische tijdschriften.  Op verzoek sturen wij de artikelen aan leden toe.

Deze diensten zijn voor deelnemers aan het project voor de sociale advocatuur gratis en worden vanuit het projectfonds betaald.

Aanwinstenlijsten week 36 en 37 online

Vandaag hebben we de nieuwe aanwinstenlijsten op deze pagina geplaatst, het gaat om boeken, tijdschriftartikelen en artikelen in bundels. Lees meer

15 september | 2023|
Advertentie

 

Titel

Ga naar de bovenkant