Home|Gratis lenen en opvragen van documenten
Gratis lenen en opvragen van documenten2022-10-18T15:40:05+02:00

Gratis lenen en opvragen van documenten

De meeste vragen die wij beantwoorden hebben betrekking op een artikel of een boek op basis van citatie. Wij hebben hiervoor beschikking over een databank of wij maken scans van niet-digitale boeken of tijdschriften. Voor de deelnemers aan het project voor de sociale advocatuur is deze service gratis.

Casusvragen
Voor  inhoudelijke vragen gaan wij zelf op zoek naar relevante literatuur. Met deze service willen we advocaten actief ondersteunen in het zoeken naar inhoudelijke informatie voor een zaak/casus. Voor de deelnemers aan het project voor de sociale advocatuur is deze service ook gratis

Online-attenderingsdiens
De Praktizijn heeft een online-attenderingsdienst met complete inhoudsopgaven van ruim 150 juridische tijdschriften.  Op verzoek sturen wij de artikelen aan leden toe.

Deze diensten zijn voor deelnemers aan het project voor de sociale advocatuur gratis en worden vanuit het projectfonds betaald.

Integratie digitale bibliotheek Praktizijn in Rechtsorde

De onlinecatalogus van de Praktizijnsbibliotheek is nu als bron te raadplegen binnen Rechtsorde. Hiermee wordt een belangrijke doelstelling van de Praktizijn gerealiseerd, namelijk om de zichtbaarheid van de bibliotheek voortdurend te vergroten, onder meer via de contentintegrators. De catalogus is voor Rechtsorde-gebruikers die lid zijn Lees meer

3 februari | 2023|

Titel

Ga naar de bovenkant