E-reader Xposi2023-04-17T16:04:31+02:00

Online boeken lezen met Xposi

Leden hebben via de onlinecatalogus toegang tot Xposi, de e-reader van de Praktizijnsbibliotheek. In Xposi staan oudere edities van boeken en series die door uitgevers ter beschikking zijn gesteld en gratis kunnen worden gelezen.

Vanuit de catalogus kan eenvoudig via de knop ‘Open in E-reader’ worden doorgeklikt naar de digitale versie van een boek. Om een e-boek te lezen, moet u wel ingelogd zijn op de website van de Praktizijn. Mocht u de inloggegevens niet meer bij de hand hebben, kunt u per mail contact opnemen met de Praktizijnsbibliotheek.

Xposi bevat ook titels die door de Praktizijn nooit op papier zijn aangeschaft en biedt daarmee een interessante aanvulling op de papieren collectie. Er zijn nu 1.250 titels van uitgeverij SDU full text beschikbaar. Binnenkort volgen e-boeken van andere uitgevers.

Beleidsplan 2023-2026 online

In de bestuursvergadering van 26 oktober 2022 is het beleidsplan 2023-2026 definitief aangenomen. In het beleidsplan wordt geschetst hoe de Praktizijns-Sociëteit in de komende jaren de bestaande dienstverlening gaat intensiveren en nieuwe diensten zal ontwikkelen en aan de leden zal aanbieden. De Praktizijn heeft ambities Lees meer

6 december | 2022|
Advertentie

 

Titel

Ga naar de bovenkant