Home|E-reader Xposi
E-reader Xposi2022-04-25T14:34:16+02:00

Online boeken lezen met Xposi

Leden hebben via de onlinecatalogus toegang tot Xposi, de e-reader van de Praktizijnsbibliotheek. In Xposi staan oudere edities van boeken en series die door uitgevers ter beschikking zijn gesteld en gratis kunnen worden gelezen.

Vanuit de catalogus kan eenvoudig via de knop ‘Open in E-reader’ worden doorgeklikt naar de digitale versie van een boek. Om een e-boek te lezen, moet u wel ingelogd zijn op de website van de Praktizijn. Mocht u de inloggegevens niet meer bij de hand hebben, kunt u per mail contact opnemen met de Praktizijnsbibliotheek.

Xposi bevat ook titels die door de Praktizijn nooit op papier zijn aangeschaft en biedt daarmee een interessante aanvulling op de papieren collectie. Er zijn nu 1.250 titels van uitgeverij SDU full text beschikbaar. Binnenkort volgen e-boeken van andere uitgevers.

Schenking Fruinen en Assers

Niet alleen kantoren schenken boeken aan de Praktizijnsbibliotheek, ook individuele leden en zelfs buitenstaanders voorzien de Praktizijn van boeken. Via Praktizijnslid Trudy Schoorl ontvingen we onder meer Fruinen en Assers van Coen Boendermaker. Deze komen binnenkort beschikbaar in onze marktplaats. Lees meer

3 januari | 2023|

Titel

Ga naar de bovenkant