Home|E-reader Xposi
E-reader Xposi2022-04-25T14:34:16+02:00

Online boeken lezen met Xposi

Leden hebben via de onlinecatalogus toegang tot Xposi, de e-reader van de Praktizijnsbibliotheek. In Xposi staan oudere edities van boeken en series die door uitgevers ter beschikking zijn gesteld en gratis kunnen worden gelezen.

Vanuit de catalogus kan eenvoudig via de knop ‘Open in E-reader’ worden doorgeklikt naar de digitale versie van een boek. Om een e-boek te lezen, moet u wel ingelogd zijn op de website van de Praktizijn. Mocht u de inloggegevens niet meer bij de hand hebben, kunt u per mail contact opnemen met de Praktizijnsbibliotheek.

Xposi bevat ook titels die door de Praktizijn nooit op papier zijn aangeschaft en biedt daarmee een interessante aanvulling op de papieren collectie. Er zijn nu 1.250 titels van uitgeverij SDU full text beschikbaar. Binnenkort volgen e-boeken van andere uitgevers.

Training Cyber security bij de Praktizijn

Wie zijn de cybercriminelen en hoe gaan ze te werk? In samenwerking met SDU Opleidingen wordt op 4 november 2022 van 9.30 tot 17.15 de cursus Cyber security gehouden met top-experts op dit terrein. Uitvoerig besteden cyber security-specialisten aandacht aan cyberdreigingen en -oplossingen en de daarbij horende bestuurlijke en juridische Lees meer

28 juni | 2022|

Titel

Ga naar de bovenkant