Home|E-reader Xposi
E-reader Xposi2023-04-17T16:04:31+02:00

Online boeken lezen met Xposi

Leden hebben via de onlinecatalogus toegang tot Xposi, de e-reader van de Praktizijnsbibliotheek. In Xposi staan oudere edities van boeken en series die door uitgevers ter beschikking zijn gesteld en gratis kunnen worden gelezen.

Vanuit de catalogus kan eenvoudig via de knop ‘Open in E-reader’ worden doorgeklikt naar de digitale versie van een boek. Om een e-boek te lezen, moet u wel ingelogd zijn op de website van de Praktizijn. Mocht u de inloggegevens niet meer bij de hand hebben, kunt u per mail contact opnemen met de Praktizijnsbibliotheek.

Xposi bevat ook titels die door de Praktizijn nooit op papier zijn aangeschaft en biedt daarmee een interessante aanvulling op de papieren collectie. Er zijn nu 1.250 titels van uitgeverij SDU full text beschikbaar. Binnenkort volgen e-boeken van andere uitgevers.

50% korting op SDU-content voor sociaal advocaten

Uitgeverij SDU komt met een uniek aanbod voor sociaal advocaten: wie via de Praktizijns-Sociëteit een abonnement op Rechtsorde afsluit tegen een sterk gereduceerd tarief, krijgt tijdelijk tot 30 september 50% korting op alle juridische content van SDU. Dit aanbod geldt voor alle sociaal advocaten die deelnemen Lees meer

17 mei | 2023|
Advertentie

 

Titel

Ga naar de bovenkant