Home|E-books lezen
E-books lezen2020-04-06T12:54:03+01:00

E-books lezen via de Praktizijn

De Praktizijnsbibliotheek wordt omgevormd tot een “hybride” bibliotheek, dat wil zeggen dat de Praktizijn gewoon papieren boeken en tijdschriften blijft aanschaffen maar ook is begonnen met het digitaal aanbieden van boeken.

Met uitgeverij SDU is afgesproken dat oudere titels door de leden van de Praktizijn online gelezen kunnen worden. In eerste instantie zijn ongeveer 1.500 boeken vanaf de eigen werkplek van een advocaat te lezen.

Uitgeverij Boom heeft aangeboden dat leden van de Praktizijn alle boeken van Boom kunnen streamen zodra ze een betaald abonnement nemen via de Praktizijn.

Naar verwachting kunnen we het e-book-portaal in februari 2020 lanceren. We houden u vanzelfsprekend op de hoogte van de voortgang.

De Sociëteit

De Praktizijns-Sociëteit heeft als doel om voor de (Amsterdamse) advocatuur en notariaat een aantal belangrijke functies te ontplooien, namelijk als vereniging, als informatieleverancier vanuit de Praktizijnsbibliotheek en tenslotte als dienstverlener. De Praktizijn is zeer ambitieus om de leden nog beter te bedienen en een aantrekkelijke partij te worden voor Lees meer

31 januari | 2020|
Advertentie