Home|Cursussen in de rechtbank met ledenkorting
Cursussen in de rechtbank met ledenkorting2022-11-08T11:30:21+02:00
Cursussen in de rechtbank met ledenkorting

Onderstaande cursus van de Praktizijnsacademie wordt in de rechtbank gehouden. Leden krijgen 10% korting. Voor deelnemers aan het project ter ondersteuning van de sociale advocatuur geldt een speciale, lagere prijs.

1 december 2022 – Het huurrecht in relatie tot het bestuursrecht en omgevingsrecht

In samenwerking met de SDU wordt op 1 december 2022 in de rechtbank de cursus Het huurrecht in relatie tot het bestuursrecht en omgevingsrecht gehoudenTijdens de cursus zal worden ingegaan op alternatieve rechtsgebieden bij de oplossing van huurrechtzaken. De sprekers –  Trudy Schoorl en Wouter de Haan – zijn beiden lid van de Praktizijns-Sociëteit.

Programma
Tijdens deze cursus krijgt u in het eerste programmadeel een goed theoretisch overzicht van het bestuursrecht in relatie tot het huurrecht. Ook gaan de docenten in op de meest actuele jurisprudentie van bestuursrechtelijke onderwerpen in het huurrecht. In het tweede programmadeel nemen de docenten praktijkcasussen met u door. Aan de hand van de casussen wordt inzicht gegeven in de werking van het bestuursrecht en omgevingswetgeving  bij de oplossing van huurrechtzaken.

Deelnemers worden nadrukkelijk uitgenodigd vooraf hun casussen ter bespreking door te geven.

Tijdstip: 
1 december 2022, 13.00 – 17.15 uur

Deelname:  
€ 355,50,- (excl. BTW) voor leden van de Praktizijns-Sociëteit
€ 395,- (excl. BTW) voor niet-leden

PO-punten: 
4 PO-punten

Aanmelden:
Gebruik code ‘Praktizijn’ voor 10% korting. Aanmelden via deze link

Online boeken lezen bij de Praktizijn in Xposi

      De Praktizijn lanceert de eigen e-reader Xposi. In Xposi zijn nu 1.250 titels van uitgeverij SDU full text beschikbaar. Hiermee is SDU de eerste uitgeverij die e-boeken ter beschikking stelt. Binnenkort volgen titels van andere uitgevers. Via de Praktizijnscatalogus op de website Lees meer

26 april | 2022|

Titel

Ga naar de bovenkant