Cursussen in de rechtbank met ledenkorting2022-11-08T11:30:21+02:00
Cursussen in de rechtbank met ledenkorting

Onderstaande cursus van de Praktizijnsacademie wordt in de rechtbank gehouden. Leden krijgen 10% korting. Voor deelnemers aan het project ter ondersteuning van de sociale advocatuur geldt een speciale, lagere prijs.

1 december 2022 – Het huurrecht in relatie tot het bestuursrecht en omgevingsrecht

In samenwerking met de SDU wordt op 1 december 2022 in de rechtbank de cursus Het huurrecht in relatie tot het bestuursrecht en omgevingsrecht gehoudenTijdens de cursus zal worden ingegaan op alternatieve rechtsgebieden bij de oplossing van huurrechtzaken. De sprekers –  Trudy Schoorl en Wouter de Haan – zijn beiden lid van de Praktizijns-Sociëteit.

Programma
Tijdens deze cursus krijgt u in het eerste programmadeel een goed theoretisch overzicht van het bestuursrecht in relatie tot het huurrecht. Ook gaan de docenten in op de meest actuele jurisprudentie van bestuursrechtelijke onderwerpen in het huurrecht. In het tweede programmadeel nemen de docenten praktijkcasussen met u door. Aan de hand van de casussen wordt inzicht gegeven in de werking van het bestuursrecht en omgevingswetgeving  bij de oplossing van huurrechtzaken.

Deelnemers worden nadrukkelijk uitgenodigd vooraf hun casussen ter bespreking door te geven.

Tijdstip: 
1 december 2022, 13.00 – 17.15 uur

Deelname:  
€ 355,50,- (excl. BTW) voor leden van de Praktizijns-Sociëteit
€ 395,- (excl. BTW) voor niet-leden

PO-punten: 
4 PO-punten

Aanmelden:
Gebruik code ‘Praktizijn’ voor 10% korting. Aanmelden via deze link

Wekelijkse tijdschriftattendering verbeterd

Wekelijks versturen we attenderingsmails op de recent verschenen tijdschriften. Hiertoe houden we abonnementen aan op zo’n 150 titels. De overzichten zijn nu sterk verbeterd: het is mogelijk om van de 15 rechtsgebieden een of meerdere gebieden te selecteren. In de mail staan links naar de Lees meer

16 november | 2023|

Titel

Ga naar de bovenkant