OSR juridische opleidingen lanceert een zogenoemde KAS-regeling: de KAS-regeling is een tegemoetkoming in de opleidingskosten voor advocaten werkzaam in de sociale advocatuur. KAS staat voor KortingsActie Sociale advocatuur. Sociaal advocaten ondervinden veel financiële druk. Met deze regeling hoopt OSR een steentje bij te dragen door de kosten voor het volgen van onderwijs voor sociaal advocaten te halveren.

Voor deelnemers aan het project ter ondersteuning van de sociale advocatuur betekent dit concreet dat de kortingsregeling van 50% op alleen eendaagse cursussen wordt uitgebreid naar 50% op alle cursussen, óók de meerdaagse opleidingen, waarbij het verschil wordt betaald door OSR. Dat scheelt al snel minimaal € 1.000,- op een meerdaagse opleiding, wat kan oplopen bij nog omvangrijker opleidingen zoals de Leergangen in vreemdelingen- en vluchtelingenrecht en personenschade, de Women Leadership Programmes en de Basisopleiding legal mediator.

De Praktizijn houdt op de website alle cursussen voor sociaal advocaten waarop een korting geldt bij, waaronder die van OSR. Daarnaast zijn alle OSR-opleidingen te vinden op deze pagina. Bij aanmelding moet u de volgende kortingcode gebruiken: KASOSR.