In samenwerking met de Praktizijns-Sociëteit ondersteunt Rechtsorde de sociale advocatuur. Gezamenlijk maken we het mogelijk voor sociaal advocaten om tegen gunstige en daarmee haalbare voorwaarden toegang te krijgen tot Rechtsorde met daarin onder andere de collectie van de Praktizijnsbibliotheek en een hoop andere voordelen.
Door de samenwerking met de Praktizijns-Sociëteit kost een account voor één gebruiker €225,- per jaar. Dit is inclusief alle openbare bronnen, collectie van de Praktizijnsbibliotheek, slimme zoektechnologie en andere handige functionaliteiten.

Alle voordelen van Rechtsorde voor sociaal advocaten op een rij:

  • Eén zoekschil voor alle relevante openbare bronnen (waaronder rechtspraak.nl, overheid.nl, wetten.nl)
  • Collectie van Praktizijnsbibliotheek doorzoekbaar via dezelfde omgeving als waarin openbare bronnen gevonden kunnen worden
  • Slim jurisprudentie zoeken met behulp van A.I. door middel van inbegrepen koppeling met Bluetick-technologie
  • Handige functionaliteiten als attenderingen op nieuwe uitspraken en wetgeving en leeslijsten om documenten te bewaren

Vraag nu een online demo aan.
In een online demo laat Rechtsorde graag zien wat Rechtsorde voor jouw organisatie kan betekenen. Wanneer je je gegevens invult in het formulier krijg je de link naar de demo direct in je mail. In deze demo laten we je alle ins & outs zien en wat Rechtsorde voor jou kan betekenen. Vraag via deze link geheel gratis en vrijblijvend een online demo aan.