Wilt u na de zomer zo moeiteloos mogelijk voldoen aan de kwaliteitstoetseneis van de Orde van Advocaten? Schrijft u zich dan in voor deelname aan de najaarsronde van ons Gestructureerd Intercollegiaal Overleg (GIO). Samen met Recht.nl organiseert de Praktizijns-Sociëteit voor het derde jaar op rij GIO-bijeenkomsten voor honderden deelnemende advocaten. Met drie bijeenkomsten van 2 uur en 40 minuten voldoet u de laatste maanden van het jaar eenvoudig aan uw verplichting. De bijeenkomsten vinden in Teams plaats zodat advocaten uit het hele land kunnen meedoen. U kunt zich opgeven via deze pagina.

Als onderdeel van het project ter ondersteuning van de sociale advocatuur wordt momenteel een pilot met intervisie gehouden. Deze pilot verloopt voorspoedig en ook voor intervisie kunnen we nu najaarsbijeenkomsten aanbieden waarin u 8 uren kunt deelnemen. Dit aanbod geldt alleen voor deelnemers aan het project. Aanmelden kan via deze pagina.