De Praktizijn lanceert de eigen e-reader Xposi. In Xposi zijn nu 1.250 titels van uitgeverij SDU full text beschikbaar. Hiermee is SDU de eerste uitgeverij die e-boeken ter beschikking stelt. Binnenkort volgen titels van andere uitgevers.

Via de Praktizijnscatalogus op de website krijgt u als lid toegang tot Xposi, de e-reader van de Praktizijnsbibliotheek. Vanuit een treffer in de catalogus kunt u eenvoudig doorklikken naar de digitale versie van een boek. Om (begrijpelijke) commerciële redenen stellen uitgevers alleen oudere boeken ter beschikking om gratis te lezen. De catalogus van Xposi kent ook titels die door de Praktizijn nooit op papier zijn aangeschaft en biedt daarmee een interessante aanvulling op de papieren collectie.
Om een e-boek te lezen, moet u inloggen op de website van de Praktizijn. Mocht u uw inloggegevens niet meer bij de hand hebben, neem dan per mail contact op met de Praktizijnsbibliotheek: info@praktizijn.nl.