De tijdschriftencollectie van de Praktizijnsbibliotheek dreigt te krimpen: uitgevers hebben de laatste tijd een aantal titels “uit de markt” gehaald. We vullen dit gat in de collectie nu op door andere titels op te nemen, zowel papieren als online tijdschriften. Hierbij baseren we ons op vragen om informatie door de leden. We hebben recent abonnementen gestart op drie titels:

  • Tijdschrift Familiebedrijven, een papieren uitgave van MOCuitgevers
  • VAST (Verzekeringsrecht, aansprakelijkheid, schade en toezicht), een online uitgave van M.A.D.Lex.
  • HERO (Herstructurering & Recovery Online), eveneens een online uitgave van M.A.D.Lex.

De gepubliceerde artikelen nemen we op in de tijdschriftattendering en in de aanwinstenlijst vanuit de catalogus. Daarmee zijn de titels onderdeel geworden van onze tijdschriftattendering, u leest alles over deze dienst op deze pagina.