Relevante juridische informatie vinden zónder te zoeken, Dat klinkt wellicht als toekomstmuziek maar is nu al mogelijk dankzij artificial intelligence (AI). Maar wat is dat nu precies, AI? En belangrijker, hoe kan je als juridisch professional dit stukje legal tech inzetten om sneller informatie te vinden die je zoekt?
De Praktizijns-Sociëteit organiseert exclusief voor de leden een webinar AI & Legal Tech (2 PO-punten).  Deelname kost € 50,– ex. BTW.

Legal tech specialist Jeroen Zweers en Bluetick-founder Thijs Kraneburg gaan tijdens dit webinar in op hoe technologie – en in het bijzonder AI – het werkveld van de advocatuur verandert. Wat is AI en wat is het vooral niet? Hoe wordt het nu al toegepast om juridische informatie te ontsluiten? En hoe ziet de toekomst van legal search eruit? In twee uur bent u helemaal op de hoogte.

Het webinar wordt op 3 februari van 15.00- 17.00 uur gehouden. Eerder stond het webinar in december gepland maar wegens ziekt van en van de docenten kon het toen geen doorgang vinden.

Leden van de Praktizijn betalen € 50,– ex BTW.
Deelname levert 2 PO-punten op.

Meer informatie vindt u op deze pagina.