Op 29 april wordt de Praktizijnsbibliotheek verhuisd. Vandaag zijn 600 verhuisbakken gebracht die we in de komende dagen gaan vullen met boeken en tijdschriften. In de eerste week van mei richten we de nieuwe bibliotheek in.

We kunnen vanaf donderdag 22 april tot en met 3 mei geen boeken uitlenen tijdens het inpakken, verhuizen en uitpakken. De overige dienstverlening gaat gewoon door, dus literatuuraanvragen van tijdschriftartikelen kunnen we honoreren en toga’s blijven we verhuren. Tijdens de verhuisperiode hebben we geen werkplekken beschikbaar. Om u een indruk te geven van de drukte in de bibliotheek, tonen we u deze foto’s:

De togaverhuur zal vanaf 3 mei plaatsvinden op de derde verdieping, vlak bij de zittingzalen. Naast onze uitleenbalie bevinden zich ook de ruimte met de togadozen en de advocatenkamer. Via een prachtige trap bereikt u de bibliotheek op de vijfde verdieping.