Sultan Kat

Sultan Kat is advocaat en heeft sinds 1 januari 2015 haar eigen advocatenkantoor dat is gespecialiseerd in strafrecht.

 

Waarom heb ik dit juridische boek gekozen?
Materieel Strafrecht van De Hullu en Het Nederlands strafprocesrecht van Borgers. Beide zijn onmisbaar. De boeken zijn overzichtelijk en handig te gebruiken als snelle naslagwerk. Deze boeken hebben we op de universiteit voorgeschreven gekregen en daarna heb ik elke nieuwe druk aangeschaft. De boeken zijn duidelijk en bevatten alle mogelijke onderwerpen waar je in de praktijk mee te maken kan hebben.

Wat is mijn meest bijzondere bibliotheekherinnering?
Behulpzame en vriendelijke medewerkers die, wanneer je daar al de hele dag zit, spontaan een kop koffie brengen. Wanneer ik snel iets uitgezocht moet hebben, kan ik de hulp van één van de medewerkers inschakelen; zowel telefonisch als in de Praktizijn zelf. Door hun achtergrond en ervaring kunnen ze goed meedenken en snel vinden wat ik nodig heb.

Waarom ben ik lid van de Praktizijn?
De Praktizijn is altijd actueel. Het is voor mij ondoenlijk om alle relevante boeken en vak-tijdschriften zelf aan te schaffen en goed te documenteren. De Praktizijn doet dat wel waardoor ik heel snel veel waardevolle en actuele informatie kan vinden.

Sultan Kat