Burgerlijke rechtsvordering / Rechterlijke organisatie

Voor Daan Asser | : Procesrechtelijke desiderata ter gelegenheid van zijn 75ste verjaardag / Ahsmann, M.J.A.M. [Margreet] | Bakels, F.B. [Floris] | Bock, R.H. [Ruth] de | Boonekamp, R.J.B. [Ronald] | Bruning, M.E. [Menno] | Coenraad, L.M. [Lieke] | Ernste, P.E. [Paulien] | Giesen, I. [Ivo] | Grinten, P.M.M. [Paulien] van der | Vink, J. [Janneke] | Groot, E. [Evelien] | Groot, D. [Dineke] de | Hammerstein, A. [Fred ook: Alfred] | Hartendorp, R.C. [Rogier] | Hartkamp, A.S. [Arthur] | Hidma, T.R. [Tjalle] | Klaassen, C.J.M. [Carla] | Klomp, R.J.Q. [René] | Krans, H.B. [Bart] | Lewin, G.C.C. [Gerard] | Schaick, A.C. [Bert] van | Snijders, G. [Gerbrant] | Snijders, H.J. [Henk] | Tjong Tjin Tai, T.F.E. [Eric] | Tonkelaar, J.D.A. [Hans] den
ISBN: 9,78901E+12 - Wolters Kluwer : Deventer
Vraag dit boek aan | Koop dit boek | Informatie