Wilt u in 2021 voordelig en flexibel uw opleidingspunten behalen? De Praktizijn heeft voor u de oplossing:  u kunt u via de Praktizijn nu al aanmelden voor een abonnement op het voordelig volgen van webinars bij de Academie voor de Rechtspraktijk of met ledenkorting intekenen op webinars van andere aanbieders.

Abonnement AvdR 2021
De Praktizijn en de Academie voor de Rechtspraktijk (AvdR) hebben een samenwerking voor abonnementen op webinars. De AvdR biedt sinds jaar en dag een webinar-abonnement aan met circa 400 webinars op alle rechtsgebieden. Een regulier abonnement kost € 750,– excl. BTW per jaar. Als lid van de Praktizijns-Sociëteit kunt u profiteren van een scherpe aanbieding: u betaalt voor hetzelfde abonnement slechts € 395,– excl. BTW.

Het abonnement biedt onbeperkt toegang tot zowel de webinars die nog worden gehouden als de webinars die in een kalenderjaar al zijn opgenomen: deze zijn on demand terug te kijken met behoud van PO-punten.

Aanmelding voor en betaling van de abonnementen verloopt via de Praktizijn, deelname aan de webinars is rechtstreeks bij de AvdR. U kunt u aanmelden door een e-mail te sturen aan: info@praktizijn.nl.

Abonnement AvdR 2020
Mocht u onverhoopt nog opleidingspunten tekort komen voor 2020, kunt u via de Praktizijn alsnog een abonnement voor dit jaar afsluiten door ons te e-mailen.

Webinars met ledenkorting in 2020 en 2021
De programma’s van OSR, SDU en deLex bevatten voor de komende maanden interessante webinars die u met ledenkorting kunt volgen. Kijk voor een actueel overzicht op deze pagina. Aanmelden kan door bij een webinar op de link te klikken.