De Praktizijns-Sociëteit en de Academie voor de Rechtspraktijk (AvdR) hebben een speciale deal gesloten. Voor 70% van de kosten (dus 30% korting) kunnen leden van de Praktizijn zich aanmelden voor webinars. De webinars zijn live te kijken dan wel on demand op een later tijdstip.

Om de 30% korting goed te kunnen verwerken moet u de code: Prak2020 invullen bij uw aanmelding in het vakje kortingscode. Leden die met de diensten van de AvdR bekend zijn moeten geen nieuw account aanmaken maar zich met hun bestaande account aanmelden. U kunt inloggen met de oude gegevens die u al heeft (uw eigen account). Leden die nog niet bekend zijn met de diensten van de AvdR zullen eenmalig een account moeten aanmaken. Klik ook op het webinar naar keuze en daarna op aanmelden. Het systeem zal vragen of u al een account heeft bij de AvdR. Klik op nee. De rest wijst vanzelf. Voor vragen kut u ook contact opnemen met de AvdR (020 2201070)

Belangrijk: Elke medewerker die nog niet bekend is met de diensten van de AvdR (nog geen account heeft) dient zichzelf in te schrijven met zijn eigen email en een eigen gekozen wachtwoord.

Een compleet overzicht van de webinars per rechtsgebied  vindt u hier.

Behalve deze webinars biedt de AvdR het jaarabonnement aan met ledenkorting. Leden van de Praktizijn betalen voor dit jaarabonnement slechts € 395,– excl. BTW per jaar in plaats van het reguliere tarief van € 1.000,–.

Het abonnement biedt voor het kalenderjaar 2020 onbeperkt toegang tot zowel de webinars die nog worden gehouden als de webinars die al zijn opgenomen in de eerste maanden van 2020: deze zijn on demand terug te kijken met behoud van PO-punten.