XPOSI is een online bibliotheektool die al enkele jaren wordt gebruikt door een groep grote advocatenkantoren. Met XPOSI Legal Library wordt het nu voor elke juridische professional mogelijk over een onlinebibliotheek te beschikken. Een standaard abonnement biedt toegang tot ruim 400 titels van diverse uitgevers voor een vaste lage prijs. U beschikt daarmee over een goed gesorteerd, actueel aanbod van juridische literatuur op de meest gangbare juridische vakgebieden, toegankelijk via desktop, tablet en mobiele telefoon.
U kunt de boeken doorbladeren, zoals met een papieren uitgave, maar ook handig in één keer doorzoeken met de slimme fulltext zoekfunctie (waarmee u ook kunt filteren op rechtsgebieden, auteurs en meer).
Een individueel abonnement op XPOSI Legal Library kost standaard  € 20,– per maand. In samenwerking met de uitgevers ontvangen Praktizijnsleden een korting van 25% op het individuele jaarabonnement of 10% op de team-abonnementen. U leest alles over dit aanbod op deze pagina.
Om gebruik te kunnen maken van deze dienst dient u ingelogd te zijn op de website van de Praktizijn. We sturen u een e-mail toe om uw account op de site te activeren.