In deze “coronaperiode” hebben we opleiders bereid gevonden om webinars en video­cursussen met korting voor leden van de Praktizijns-Sociëteit aan te bieden. In eerste instantie gaat het om bestaande webinars en online cursussen, abonnementen op webinars en om live-webinars maar de opleidings­instituten zijn druk bezig om cursussen om te zetten naar webinars die binnenkort beschikbaar komen en ook daarvoor hebben we korting­afspraken kunnen maken.

Het gaat om de volgende opleiders:

  • Academie voor de Rechtspraktijk
  • Berghauser Pont Academy
  • Boom Juridisch Opleidingen
  • deLex
  • Licent Academy
  • OSR
  • Recht.nl
  • SDU Opleidingen & Events

Op deze pagina staat het cursus­aanbod zoals dat nu bekend is, binnenkort volgen dus meer webinars. We werken het cursus­overzicht dagelijks bij.