Bescheiden maar trots melden we u hierbij dat we de vernieuwde website van de Praktizijns-Sociëteit hebben gelanceerd. Tegelijkertijd hebben we onze huisstijl aangepast. We hopen hiermee uit te stralen dat we ambitieus een nieuw tijdperk zijn ingestapt, namelijk een tijdperk waarin we enerzijds voorop willen lopen in de digitale ontsluiting van juridische informatie en anderzijds juist onze traditionele rol als uw externe bibliothecaris willen versterken door onze leden actief te helpen bij het zoeken naar relevante informatie.

Praktizijn website

Uitgebreidere zoekmogelijkheden

Vanuit de website zoekt u voortaan in onze nieuwe catalogus waarin beschrijvingen van meer dan 110.000 boeken, artikelen uit tijdschriften en bundels en open access-artikelen zijn opgenomen. Lees hier meer over de nieuwe mogelijkheden.

Nieuws Recht.nl

Om de actualiteit van de website te vergroten, tonen we op de startpagina de meest recente berichten die bij Recht.nl op de site zijn geplaatst. Door op een onderwerp te klikken, komt u op de betreffende pagina bij Recht.nl terecht. Van hieruit kunt ook naar andere berichten zoeken.