Vanuit de Praktizijnsbibliotheek willen we de collectie beter ontsluiten. Een van de manieren waarop we dat gaan doen, is door twee keer per maand aanwinstenlijsten online te zetten. Het gaat om de volgende lijsten:
–    Nieuw in de catalogus opgenomen boeken.
–    Nieuw ingevoerde tijdschriftartikelen.
–    Nieuw ingevoerde artikelen uit bundels (zoals feestbundels en jaarboeken).

Met het publiceren van deze lijsten hopen we u inzicht te geven in de recente toevoegingen aan onze bibliotheek. We zijn nog aan het zoeken naar de optimale presentatie van de lijsten zodat er in de komende tijd nog wel wat kan veranderen aan de opzet ervan. Voor uw opmerkingen en aanbevelingen houden we ons zeer aanbevolen!

We bieden deze lijsten aan op de website www.praktizijn.nl. Het is ook mogelijk om u te abonneren zodat u automatisch twee keer per maand een e-mail ontvangt met een doorklikmogelijkheid naar de aanwinstenlijsten. Aanmelden kan door een mail aan bieb@praktizijn.nl te sturen.

Klik hier om de lijsten te bekijken.