Home|AvdR Abonnement
AvdR Abonnement2022-11-09T11:09:06+02:00

Abonnementen via de Praktizijn

De Praktizijn en de Academie voor de Rechtspraktijk (AvdR) zijn een samenwerking aangegaan voor abonnementen op webinars. De AvdR biedt een webinar-abonnement aan met circa 400 webinars op alle rechtsgebieden.

Een regulier abonnement kost € 750,– excl. BTW per jaar. Leden van de Praktizijns-Sociëteit kunnen profiteren van een scherpe aanbieding: zij betalen voor hetzelfde abonnement slechts € 395,– per jaar. Het abonnement biedt voor het kalenderjaar 2022 toegang tot zowel de meeste webinars die nog worden gehouden als de webinars die al zijn opgenomen: deze zijn on demand terug te kijken met behoud van PO-punten.

Inschrijven voor een abonnement voor 2023 is binnenkort mogelijk. Tot die tijd staan de inschrijvingen voor 2022 nog open. Bijvoorbeeld om nog net voor het eind van het jaar de nodige PO-punten bij elkaar te sprokkelen.

Aanmelding voor en betaling van de abonnementen verloopt via de Praktizijn, deelname aan de webinars is rechtstreeks bij de AvdR. Aanmelden: ga naar de website van de AvdR, kies voor Third Parties, dan voor Praktizijns-Sociëteit en vul als code PS2022 in als u zich wil inschrijven voor 2022. Binnenkort kunt u hier intekenen op het abonnement voor 2023.

Deze actie is voorbehouden aan leden van de Praktizijn.

Training Cyber security bij de Praktizijn

Wie zijn de cybercriminelen en hoe gaan ze te werk? In samenwerking met SDU Opleidingen wordt op 4 november 2022 van 9.30 tot 17.15 de cursus Cyber security gehouden met top-experts op dit terrein. Uitvoerig besteden cyber security-specialisten aandacht aan cyberdreigingen en -oplossingen en de daarbij horende bestuurlijke en juridische Lees meer

28 juni | 2022|

Titel

Ga naar de bovenkant