Home|AvdR Abonnement
AvdR Abonnement2023-03-14T14:46:00+02:00

Abonnementen via de Praktizijn

De Praktizijn en de Academie voor de Rechtspraktijk (AvdR) zijn een samenwerking aangegaan voor abonnementen op webinars. De AvdR biedt een webinar-abonnement aan met circa 400 webinars op alle rechtsgebieden.

Een regulier abonnement kost € 750,– excl. BTW per jaar. Leden van de Praktizijns-Sociëteit kunnen profiteren van een scherpe aanbieding: zij betalen voor hetzelfde abonnement slechts € 395,– per jaar. Het abonnement biedt voor een kalenderjaar toegang tot zowel de meeste webinars die nog worden gehouden als de webinars die al zijn opgenomen: deze zijn on demand terug te kijken met behoud van PO-punten.

facturering van de abonnementen verloopt via de Praktizijn, deelname aan de webinars is rechtstreeks bij de AvdR. Aanmelden: ga naar de website van de AvdR, kies voor Third Parties, dan voor Praktizijns-Sociëteit en vul als code PS2022 in.

Deze actie is voorbehouden aan leden van de Praktizijn.

GIO Toeslagenaffaire

De Praktizijns-Sociëteit en Recht.nl organiseren sinds 2020 GIO-bijeenkomsten (Gestructureerd Intercollegiaal Overleg) voor de advocatuur. In februari 2023 starten we met GIO-groepen voor advocaten die zich veel bezighouden met de toeslagenaffaire. Door verspreid over het komende jaar 8 uur deel te nemen in een GIO-groep Toeslagenaffaire Lees meer

25 januari | 2023|

Titel

Ga naar de bovenkant