Attendering2022-04-08T11:18:14+02:00

Nooit meer een artikel mislopen

U herkent dat waarschijnlijk wel: het is schier onmogelijk om alle voor u belangrijke tijdschriften te lezen. Alleen al het aanhouden van abonnementen is een te begrotelijke zaak. Hierdoor heeft u wellicht het gevoel relevante artikelen of uitspraken binnen uw rechtsgebied(en) te missen. Die onzekerheid is niet langer nodig door de nieuwe, gratis attenderingsdienst van de Praktizijnsbibliotheek. Deze dienst is exclusief voor onze leden beschikbaar.
Naar attendering
Zoeken in tijdschriftartikelen

De Praktizijnsbibliotheek toont nu op de website de inhoudsopgaven van ruim 150 juridische tijdschriften. U kunt de inhoudsopgave van een tijdschriftnummer bekijken inclusief een samenvatting. Bij iedere bespreking van een uitspraak staat een link naar de ECLI. Bij ieder artikel staat een bestelknop waarmee u het artikel bij de Praktizijn kunt aanvragen. Voor levering van een artikel factureren we u een bedrag van € 5,– exclusief BTW.

Onlangs zijn we begonnen met het wekelijks attenderen op de nieuwe tijdschriften. We sturen een mail met het overzicht van alle toegevoegde tijdschriftnummers met een link naar de inlogpagina op de website. Wilt u ook wekelijks op de hoogte worden gehouden van de inhoudsopgaven van recent verschenen tijdschriften, stuur dan een mail aan info@praktizijn.nl.

Voor deze nieuwe dienst werkt de Praktizijn nauw samen met Recht.nl. Gezamenlijk bieden we een database aan met ruim 400.000 tijdschriftartikelen die eenvoudig te doorzoeken is.

Om gebruik te maken van de dienst, kunt u hier klikken. Lukt het niet om te in te loggen, neemt u dan contact op met ons op: 088- 3611430 of info@praktizijn.nl.

De gratis dienst is uitsluitend beschikbaar voor leden van de Praktizijns-Sociëteit. Bent u geen lid, kunt u zich hier aanmelden.

Cursus Wwft voor de sociale advocatuur

Reguliere Wwft-cursussen sluiten doorgaans onvoldoende aan bij de praktijk van sociaal advocaten. De Praktizijnsacademie heeft geïnventariseerd welke onderwerpen in een cursus voor de sociale advocatuur aan bod zouden moeten komen. Aanvullend hebben we overlegd met de VSAN en OSR over de lijst. Inmiddels is  OSR Lees meer

22 maart | 2022|

Titel

Ga naar de bovenkant