Home|Attendering
Attendering2021-07-28T13:24:02+02:00

Nooit meer een artikel mislopen

U herkent dat waarschijnlijk wel: het is schier onmogelijk om alle voor u belangrijke tijdschriften te lezen. Alleen al het aanhouden van abonnementen is een te begrotelijke zaak. Hierdoor heeft u wellicht het gevoel relevante artikelen of uitspraken binnen uw rechtsgebied(en) te missen. Die onzekerheid is niet langer nodig door de nieuwe, gratis attenderingsdienst van de Praktizijnsbibliotheek. Deze dienst is exclusief voor onze leden beschikbaar.
Naar attendering
Zoeken in tijdschriftartikelen

 

De Praktizijnsbibliotheek toont nu op de website de inhoudsopgaven van ruim 150 juridische tijdschriften. U kunt de inhoudsopgave van een tijdschriftnummer bekijken inclusief een samenvatting. Bij iedere bespreking van een uitspraak staat een link naar de ECLI. Bij ieder artikel staat een bestelknop waarmee u het artikel bij de Praktizijn kunt aanvragen. Voor levering van een artikel factureren we u een bedrag van € 5,– exclusief BTW.

Binnenkort maken we attendering per email op uw “favoriete” tijdschriften mogelijk.

Voor deze nieuwe dienst werkt de Praktizijn nauw samen met Recht.nl. Gezamenlijk bieden we een database aan met ruim 400.000 tijdschriftartikelen die eenvoudig te doorzoeken is.

Om gebruik te maken van de dienst, kunt u hier klikken. Lukt het niet om te in te loggen, neemt u dan contact op met ons op: 088- 3611430 of info@praktizijn.nl.

De gratis dienst is uitsluitend beschikbaar voor leden van de Praktizijns-Sociëteit. Bent u geen lid, kunt u zich hier aanmelden.

Praktizijnsdepot

De eerste zendingen voor het Praktizijnsdepot zijn binnengekomen: we hebben ongeveer 100 dozen met boeken mogen uitpakken die we van grote advocatenkantoren toegestuurd hebben gekregen. Het gaat om oudere boeken die niet gedigitaliseerd worden maar waarvan het zonde zou zijn om ze weg te gooien. De Praktizijnsbibliotheek neemt deze Lees meer

17 september | 2020|
Ga naar de bovenkant