Welkom, U bent niet ingelogd | log in

SubMenuSnelkoppelingen

 Gebruiksvoorwaarden
 Privacy-enCookiebeleid
 Lid worden
 Wachtwoord Vergeten
 Wij helpen u - Contact
  Nieuwsbrief Strafrecht
  European Courts


 

Lenen en opvragen van documenten

Een groot aantal boeken kan worden geleend. Tijdschriften en jurisprudentiebladen kunnen alleen worden ingezien. Passages kunnen worden gekopieerd à € 0,25 per pagina.

Boeken die beschikbaar en uitleenbaar zijn kunnen worden aangevraagd per telefoon, via het zoeksysteem door middel van de knop "Aanvragen" die in het record is te vinden. Boeken worden voor twee weken geleend; de leentermijn kan daarna een keer worden verlengd als er geen andere gegadigde is. N.B. een groot aantal titels wordt niet uitgeleend. Van deze titels is de plaatscode met rood gemerkt.
Oude drukken van handboeken en sowieso oudere literatuur en jaargangen van tijdschriften en jurisprudentiebladen zijn niet in de bibliotheek zelf beschikbaar. Deze bevinden zich in het ARCHIEF. Het archief bevindt zich niet in de rechtbank, maar op een andere locatie. Wekelijks gaan medewerkers naar het archief. Bel 088-3611430 om te vragen wanneer men deze week gevraagde literatuur ophaalt.
Snel informatie op uw bureau per e-mail:
- Van gevonden artikelen, passages uit boeken en regelgeving is het mogelijk een scan op te vragen.
- Aan toezenden van scans zijn per verzoek kosten verbonden .
- Per verzoek wordt een minimumbedrag, € 11,- in rekening gebracht; dit voor de eerste 8 pagina's van het verzoek. Voor toezending van elke volgende pagina wordt € 2,20 extra in rekening gebracht .
- Facturen worden maandelijks in rekening gebracht bij het kantoor van de aanvrager.
Parnassusweg 220 1076 AV AMSTERDAM bibliotheek tel. 088-361 1430 togakamer tel. 088-361 7059